ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΝΩΝ 2019
11/01/2019
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ
04/02/2019
Προβολή όλων

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΕΑΘΕΝ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τέτοια εποχή η Πανελλήνια Ένωση Αρχιθαλαμηπόλων – Θαλαμηπόλων Ε.Ν. κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία μελών και φίλων.  Έτσι βρεθήκαμε για μια ακόμη φορά την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στο κοσμικό κέντρο ΟΜΑΛΟΣ στο Μοσχάτο, όπου ο Πρόεδρος Ελευθέριος Σαριδάκης μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. υποδεχθήκαμε τους καλεσμένους μας στον φιλόξενο χώρο του κέντρου και πραγματοποίησαμε την εκδήλωσή μας με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την απονομή βραβείων αριστεύσαντων παιδιών συναδέλφων θαλαμηπόλων,  και αμέσως μετά ο Πρόεδρος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και ξεκίνησε την ομιλία του, η οποία ακολουθεί παρακάτω.

Ο ιερέας Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Καλαμάρης  ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα, παρουσία εκπροσώπων φορέων της ναυτοσύνης.

Φέτος μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κύριος Φώτης Κουβέλης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κύριος Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Γεν. Γραμματέας Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κύριος Τεμπονέρας Διονύσιος, ο Γεν. Γραμματέας Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτ. Επενδ. κύριος Λαμπιρίδης Χρήστος, ο Δήμαρχος Πειραιά κύριος Μώραλης Ιωάννης, ο πρών Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κύριος Δρίτσας Θεόδωρος, ο βουλευτής Ν.Δ. κύριος Κώστας Κατσαφάδος, η τέως Πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του κινήματος Πλεύση Ελευθερίας κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Αρχηγός του Λ.Σ. Αντιναύαρχος Ράπτης Σταμάτιος, ο Α’ Υπαρχηγός του Λ.Σ. Αντινάυαρχος Κλίαρης Θεόδωρος,  Ο Λιμενάρχης Λιμένος Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. κύριος Θεοφίλου Ανδρέας, ο Υποναύαρχος Λ.Σ. Αρχιπλοίαρχος Αρμπουνιώτης Νικόλαος, ο Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. κύριος Ισάκογλου Νικόλαος Δ/ντης Ναυτικής Εργασίας (ΔΝΕΡ) με μεγάλη αντιπροσωπεία του Λιμενικού Σώματος, ο Γεν. Γραμ. της ΠΝΟ κύριος Ιώαννης Χαλάς, ο Πρόεδρος του ΝΑΤ καθώς και η Δ/ντρια του ΝΑΤ, ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ καθώς και η Αντιπρόεδρος, εκπρόσωποι της Γ.Σ.Ε.Ε., Ε.Κ.Π., ο Υποδιοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδος, εκπρόσωποι του Υπουργείου Εργασίας και της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, εκπρόσωποι εφοπλιστικών και ναυτιλιακών γραφείων, εκπρόσωποι Ναυτεργατικών Σωματείων και Ενώσεων Συνταξιούχων Ναυτικών, οι μαθητές και ο Διοικητής της Σχολής Θαλαμηπόλων, έγκριτοι δημοσιογράφοι και φυσικά οι θαλαμηπόλοι με τις οικογένειές τους.

Ακολούθησε ένα πλούσιο τραπέζι με ζωντανή μουσική και εκλεκτά εδέσματα, μέσα σε κλίμα ευφορίας, ανταλλάσσοντας ευχές για το ξεκίνημα του νέου έτους.        

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΡΙΔΑΚΗ:

 

“ΠΑΤΕΡΑ ΓΕΩΡΓΙΕ,

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ,

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ,

ΚΥΡΙΕ ΓΕΝΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΝΟ,

ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ,

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ,

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

 

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΜΑΣ,  ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ  ΜΕ  ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ “ΟΜΑΛΟΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.

ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΠΕΙΡΑ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΤΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΗ.  ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΡΔΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ.

ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” ΠΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΣ.

ΚΑΙ ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΟΥ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ – ΤΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΜΠΙΝΩΝ – ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ – ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΜΕΑ – ΑΣΘΕΝΩΝ – ΠΑΙΔΙΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΙΚΟ.

ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ SUPER FERRY,  SUPER RUNNER, TERA JET, ΑΚΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π., FAST FERRIES ANDROS, ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.  ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΠΛΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ Ή ΜΕ ΕΛΛΙΠΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ).

ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΩΝ ΒΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 50% ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΦΟΥ Ο ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΩΡΑΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.

ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ.

ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΡΟΚΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ).

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ, ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.

ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ν.Ο. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Υ.Ν.Α. ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Ν. 4150 – ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ – ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ 50% ΣΕ 30% ΟΠΩΣ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΠΛΟΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΟ.

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΜΑΜΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.

ΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΝΑ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ.

ΟΙ ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΧΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΓΩΝΙΑΣ.  ΕΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΖΟΥΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.”

Comments are closed.