Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Ανδρικόπουλου

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ
29/03/2018
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ
16/04/2018
Προβολή όλων

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Ανδρικόπουλου

«Η Διοίκηση της ΠΕΑΘΕΝ και όλα τα μέλη της εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για την άδικη απώλεια του συναδέλφου μας. Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των συναδέλφων μας, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και τους ευχόμαστε να βρουν την δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.»

Νεκρός 39χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Βαρθολομιού, από την είδηση του τραγικού θανάτου του 39χρονου Γιώργου Ανδρικόπουλου, πατέρα δύο μικρών αγοριών, ηλικίας 8 και 4 ετών.

Ο άτυχος άνδρας, είχε γεννηθεί στην Αγυιά της Πάτρας αλλά ζούσε με την οικογένειά του στο Βαρθολομιό που ήταν η καταγωγή της γυναίκας του.

Εργαζόταν στον Πειραιά, ως ναυτικός σε πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Κρήτη και πήγαινε νωρίς το πρωί στη δουλειά του.

Το δυστύχημα συνέβη στις 6:20 τα ξημερώματα στα φανάρια της Ανδραβίδας όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 39χρονος συγκρούστηκε με αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 52χρονος. Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να διαλυθεί η μοτοσυκλέτα και να υποστεί τεράστιες ζημιές το μπροστινό τμήμα του αγροτικού.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο Γιώργος Ανδρικόπουλος, και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Βαρθολομιό. (πηγή: 1)

 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα,

το οποίο συνέβη σήμερα νωρίς το πρωί, στο 61ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πύργου – Πατρών στο ύψος της Ανδραβίδας.

Ειδικότερα, 39χρονος από το Βαρθολομιό, οδηγώντας μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με προπορευόμενο ιδιωτικής χρήσης φορτηγό που οδηγούσε 52χρονος, με αποτέλεσμα ο 39χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, διενεργείται προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος. (πηγή: 2)

1) ΠΗΓΗ: ilia24.gr

2) ΠΗΓΗ:ilia24.gr

Comments are closed.