ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
29/12/2017
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΜΟΥ “ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ”.
24/01/2018
Προβολή όλων

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΕΑΘΕΝ

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Πανελλήνια Ένωση Αρχιθαλαμηπόλων – Θαλαμηπόλων Ε.Ν. κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία μελών και φίλων.  Έτσι και φέτος βρεθήκαμε την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στο κοσμικό κέντρο ΟΜΑΛΟΣ στο Μοσχάτο, όπου ο Πρόεδρος Ελευθέριος Σαριδάκης μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. υποδεχθήκαμε τους καλεσμένους μας στον φιλόξενο χώρο του κέντρου και πραγματοποίησαμε την εκδήλωσή μας με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την απονομή βραβείων αριστεύσαντων παιδιών συναδέλφων θαλαμηπόλων, εν συνεχεία ακολούθησε η απονομή παροχών σε συνταξιοδοτηθέντες θαλαμηπόλους και αμέσως μετά ο Πρόεδρος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και ξεκίνησε την ομιλία του, η οποία ακολουθεί παρακάτω.

Οι ιερείς Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Καλαμάρης και ο εκπρόσωπος Μητρόπολης Σύρου π. Ιωάννης  Αγγελιδάκης ευλόγησαν την αγιοβασιλόπιτα, παρουσία εκπροσώπων φορέων της ναυτοσύνης.

Φέτος μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κύριος Νεκτάριος Σαντορινιός, οι βουλευτές κύριοι Κώστας Κατσαφάδος και Θεόδωρος Δρίτσας, ο υπαρχηγός του Λ.Σ. Αντιναύαρχος Παναγιώτης Παρασκευάς με μεγάλη αντιπροσωπεία του Λιμενικού Σώματος, ο Γεν. Γραμ. της ΠΝΟ κύριος Ιώαννης Χαλάς, ο Πρόεδρος του ΝΑΤ, ο Διοικητής του ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ, εκπρόσωποι της Γ.Σ.Ε.Ε., Ε.Κ.Π., ο Υποδιοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδος, εκπρόσωποι του Υπουργείου Εργασίας και της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, εκπρόσωποι εφοπλιστικών και ναυτιλιακών γραφείων, εκπρόσωποι Ναυτεργατικών Σωματείων, και Ενώσεων Συνταξιούχων Ναυτικών, δημοσιογράφοι, οι μαθητές και ο Διοικητής της Σχολής, και φυσικά οι θαλαμηπόλοι με τις οικογένειές τους.

Ακολούθησε ένα πλούσιο τραπέζι με ζωντανή μουσική και εκλεκτά εδέσματα, μέσα σε κλίμα ευφορίας, ανταλλάσσοντας ευχές για το ξεκίνημα του νέου έτους.

                        

 

 

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΥ. ΣΑΡΙΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

 

Comments are closed.